Algemene voorwaarden

Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten bij Smyl zijn deze Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing. 

Smyl behoudt zich het recht voor deze voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen en/ of aan te vullen. Het plaatsen van een bestelling houdt in dat je de toepassing van deze voorwaarden aanvaardt. Van het in deze voorwaarden bepaalde kan slechts schriftelijk worden afgeweken. In geval van vragen kan er een e-mail verstuurd worden naar info@smyl.nl

Overeenkomst

Een overeenkomst komt tot stand op het moment, dat een orderbevestiging van een door de klant verstrekte opdracht per e-mail is verzonden naar het door de klant opgegeven e-mail adres. De klant en Smyl komen uitdrukkelijk overeen dat door het versturen van deze e-mail een geldige overeenkomst tot stand komt zodra deze orderbevestiging aan de klant is verzonden. De e-mail van Smyl, gelden voor zover de wet dit toelaat, hierbij als een vermoeden van bewijs.

Prijzen

De genoemde prijzen voor de producten zijn in euro`s inclusief BTW.

Herroepingsrecht

​Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na het doorgeven van jouw annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen.  Indien je gebruik maakt van een annulering, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Smyl geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je gebruik maken van het contactformulier. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. 

Levering

Smyl doet haar uiterste best de bestellingen binnen 1 werkdag na betaling uit te leveren. Levering vindt plaats op het door de klant tijdens de totstandkoming van de overeenkomst opgegeven adres. Smyl is niet aansprakelijk voor het foutief afleveren door TNT post. Ook kan je jouw bestelling op afspraak bij mij thuis afhalen.

Prijzen & Betalen

Bij bestellingen via de internetsite kunt u op 2 manieren betalen.
Via iDeal of vooruit betalen/ bankoverboeking
Als u kiest voor een bankoverboeking kunt het bedrag overmaken op rekeningnummer NL. t.n.v. Smyl met vermelding van u ordernummer. 
Ibannummer: NL13 INGB 0007 2527 67

Als je jouw bestelling bij mij thuis afhaalt, is betaling per pin mogelijk.

Garantie

Wanneer je als consument een product bij mij koopt dan heb jij recht op een goed product. Dit houdt in dat je van een product mag verwachten dat het een bepaalde tijd meegaat. Je moet het product dus gedurende een bepaalde tijd normaal kunnen gebruiken. Ondervind je een probleem dan kun je contact met mij opnemen. Stuur een mail naar info@smyl.nll of gebruik het contactformulier.

Klachtenregeling

Ik raad je aan om klachten eerst bij mij kenbaar te maken door te mailen naar info@smyl.nl zodat wij samen tot een oplossing komen.
Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 


 

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

1. Algemeen

1a Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten bij Smyl zijn deze Algemene Verkoopvoorwaarden (hierna:Voorwaarden) van toepassing.

1b Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling houdt in dat u akkoord gaat met deze voorwaarden.

1c Van het in deze voorwaarden bepaalde kan slechts schriftelijk worden afgeweken, waarbij de overige bepalingen onverkort van kracht blijven.

1d Alle rechten en aanspraken, zoals in deze voorwaarden en in eventuele nadere overeenkomsten ten behoeve van Smyl worden bedongen, worden evenzeer bedongen ten behoeve van door Smyl ingeschakelde tussenpersonen en andere derden.

1e Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze Voorwaarden van toepassing zijn, evenals op deze voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

1f Alle geschillen tussen partijen zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter in Nederland.

2. Aanbiedingen/overeenkomsten

2a Alle aanbiedingen van Smyl zijn vrijblijvend en Smyl behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen te wijzigen, in het bijzonder wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is.

2b Een overeenkomst komt slechts tot stand na acceptatie van uw bestelling door Smyl. Smyl is gerechtigd bestellingen te weigeren dan wel bijzondere voorwaarden aan de levering te verbinden, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald. Indien een bestelling niet wordt geaccepteerd, deelt Smyl dit mee binnen vijf werkdagen na ontvangst van de bestelling.

3. Prijzen

3a De vermelde prijzen voor de aangeboden producten zijn in euro`s, inclusief btw en exclusief verzendkosten.

4. Betaling

4a Na een bestelling ontvangt u een bevestiging per e-mail met daarin een overzicht van uw bestelde artikelen en de totale kosten, inclusief verzendkosten.

4b Een bestelling wordt pas geleverd na betaling.

4c U kunt betalen via iDEAL en vooruitbetaling.

4d De betaling dient volledig binnen zeven (7) werkdagen na de besteldatum te zijn voldaan, waarna de bestelling zal worden verzonden. Gedurende deze periode reserveert Smyl de bestelde artikelen voor u. Indien u met enige betaling in gebreke bent, is Smyl gerechtigd (de uitvoering van) de betreffende overeenkomst en daarmee samenhangende overeenkomsten op te schorten, dan wel te ontbinden.

4e Betaling dient te geschieden zonder korting.

4f Smyl verzendt een bevestiging per e-mail zodra uw betaling binnen is.

5. Levering

5a Levering door Smyl vindt plaats binnen zes (6) werkdagen na bestelling, tenzij door Smyl anders is aangegeven. Indien levering niet tijdig plaatsvindt, dan ontvangt u binnen 1 maand na plaatsing van de bestelling bericht en heeft u tot het moment van levering het recht de overeenkomst kosteloos te ontbinden door schriftelijke mededeling daarvan aan Smyl. Overschrijding van de levertermijn geeft u geen recht op schadevergoeding.

5b Alle leveringen / artikelen worden aangeboden aan postNL. Deze bezorgen normaliter binnen 2 werkdagen, mits het afleveradres binnen Nederland ligt.

5c Levering vindt plaats op het moment dat het product door (of namens) u in ontvangst wordt genomen.

6. Eigendomsvoorbehoud

6a De eigendom van geleverde producten gaat pas over, indien u al wat u op grond van enige overeenkomst aan Smyl verschuldigd bent, heeft voldaan. Het risico van de producten gaat pas op het moment van aflevering op u over.

7. Reclames en aansprakelijkheid

7a U hebt de verplichting om de geleverde producten onmiddellijk na ontvangst te inspecteren. Eventuele gebleken gebreken dient u uiterlijk binnen acht (8) dagen na ontdekking schriftelijk (e-mail) en gemotiveerd aan smyl te melden.

7b Indien is aangetoond dat de producten niet aan de overeenkomst beantwoorden, heeft Smyl de keuze de desbetreffende producten tegen retournering daarvan te vervangen door nieuwe producten dan wel de factuurprijs plus betaalde verzendkosten van verzending daarvan te restitueren.

7c Indien u een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heeft u het recht het product binnen zeven werkdagen na aflevering aan Smyl te retourneren en de overeenkomst te ontbinden. U dient hiervan vooraf middels een schriftelijk bericht (e-mail) ons op de hoogte te stellen.

7d Retourzendingen worden in dit geval niet geaccepteerd indien:

- het artikel is ontdaan van de merk- en/of prijslabels

- het artikel is gewassen en/of gedragen.

- u de voorgeschreven gebruiksinstructies van het artikel niet heeft opgevolgd.

- het artikel is beschadigd.

- de eventuele verpakking van het product beschadigd is.

Door Smyl betreffende eventueel reeds ontvangen betaling wordt uiterlijk binnen dertig (30) dagen na de ontbinding terugbetaald.

De verzendkosten van terugzending van het artikel komen voor uw rekening.

8. Garantie

8a Tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen, zijn de Nederlandse wettelijk vastgestelde garantiebepalingen van toepassing.

9. Bestellingen/communicatie

9a Voor misverstaan, verminkingen, vertragingen of niet behoorlijk overkomen van bestellingen en mededelingen ten gevolge van het gebruik van Internet of enig ander communicatiemiddel in het verkeer tussen u en Smyl, dan wel tussen Smyl en derden, voor zover betrekking hebbend op de relatie tussen u en Smyl, is Smyl niet aansprakelijk, tenzij en voor zover sprake mocht zijn van opzet of grove schuld van Smyl.

10. Overmacht

10a Smyl heeft in geval van overmacht het recht om, naar eigen keuze, de uitvoering van uw bestelling op te schorten, dan wel de overeenkomst zonder rechterlijke tussenkomst te ontbinden, door u dit schriftelijk mee te delen en zonder dat Smyl gehouden is tot enige schadevergoeding, tenzij dit in de gegeven omstandigheden naar maatstaven van redelijkheid en billijkheid onaanvaardbaar zou zijn.

10b Onder overmacht wordt verstaan iedere tekortkoming welke niet aan Smyl kan worden toegerekend, omdat zij niet te wijten is aan haar schuld en ook niet op grond van de wet of rechtshandeling voor haar rekening komt.

11. Diversen

11a Indien u aan Smyl schriftelijk opgave doet van een adres, is Smyl gerechtigd aan dat adres alle bestellingen te verzenden, tenzij u de aan Smyl schriftelijk opgave doet van een ander adres waaraan uw bestellingen dienen te worden gezonden.

11b Wanneer door Smyl gedurende korte of langere tijd al dan niet stilzwijgend afwijkingen van deze Voorwaarden zijn toegestaan, laat dat onverlet zijn recht alsnog directe en strikte naleving van deze voorwaarden te eisen. U kunt nimmer enig recht doen laten gelden op grond van het feit dat Smyl deze Voorwaarden soepel toepast.

11c Indien één of meer van de bepalingen van deze Voorwaarden of enige andere overeenkomst met Smyl in strijd mochten zijn met enig toepasselijk rechtsvoorschrift, zal de betreffende bepaling komen te vervallen en zal deze worden vervangen door een door Smyl vast te stellen nieuwe rechtens toelaatbare vergelijkbare bepaling.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2016 - 2019 Smyl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.